ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Turisme i Oci Llocs d'interès Celler el Molí
Celler el Molí Imprimeix Correu electrònic

El Celler el Molí és un celler situat als peus del turó de Collbaix a Monistrolet. És un celler que es caracteritza per ser un celler jove, però que fa grans vins i que manté un equilibri entre la tradició i la modernitat.

Cultiu Ecològic
A través de la Producció Ecològica, respecten al màxim el sòl, la flora i la fauna autòctones utilitzant només productes orgànics. El sòl es manté amb lleguminoses per evitar-ne l'erosió i alhora enriquir-los afavorint així els cicles orgànics.

Sòl i Clima
L'excepcional microclima de la comarca permet el cultiu idoni de vinyes i oliveres. Al Pla de Bages gaudim d'un clima mediterrani de muntanya mitjana, amb pluges escasses i oscil.lació tèrmica anual bastant acusada. Les terres són principalment sòls franc-argilosos.

Varietats: Ceps i Oliveres
Cultiven 30.000 ceps de les varietats: Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Macabeu i Picapoll, autòctona; 8.000 oliveres de la varietat Arbequina, totes elles repartides en 18 hectàrees.

Dades de contacte
Camí de Rajadell, Km3 08241 Manresa
T./F. +34 93 102 19 65
c/c: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
web: www.cellerelmoli.com
 

 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner