ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Turisme i Oci Festes i Tradicions Setembre
Setembre Imprimeix Correu electrònic

Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya.

Aquestes jornades són organitzades pel Grup de Dansa Cor de Catalunya i pel Col·lectiu d’Entitats de Rajadell, amb la intenció de recuperar, mantenir i augmentar el ric patrimoni d’una de les formes més creatives del folklore català: la dansa tradicional.

Alhora, també ens fa arribar els costums i tradicions dels grups de dansa més llunyans. Aquest acte se celebra la nit d’un dissabte del mes de setembre, en el marc incomparable de la plaça de l’Església, al Nucli Antic.

11 de setembre. Celebració de la Diada al cogulló de can Torra.

Hi ha constància que l’any 1975 unes 25 persones del poble de Rajadell van tenir la iniciativa de pujar a peu fins al cogulló de can Torra com a acte reivindicatiu d’aquesta diada. En anys successius es torna a fer aquesta pujada fins que, l'any 1980, l'Associació Cultural i Recreativa de Rajadell agafa l’organització d’aquest acte i, oficialment, es fa onejar la senyera al cogulló.

Actualment aquest acte és organitzat per l’Associació del Centre de Castellfollit del Boix, el Centre Agrícola-Recreatiu de Maians, l'Associació Cultural i Recreativa de Rajadell i els Geganters de Sant Salvador de Guardiola. És un acte molt concorregut i hi participen persones d’aquests i d’altres municipis, que pugen al cim (a peu i des de diversos punts) i celebren un esmorzar popular.

Oficina de Turisme. L'Estació s/n. 08256 Rajadell
Telèfon: 93 836 82 54. Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
Ajuntament de Rajadell. C/ Major, 3. 08256 Rajadell
Telèfon/Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner