ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Turisme i Oci Festes i Tradicions Maig
Maig Imprimeix Correu electrònic

Primer i segon diumenge de maig. Festa Major de Monistrolet de Rajadell.

Fotografia de la botifarrada de la Festa Major de Monistrolet de Rajadell

Durant el primer diumenge té lloc la festa major religiosa, amb la celebració de la missa a l’església de Santa Maria de Monistrolet.

El segon cap de setmana es fa la festa major cívica, amb la celebració del ball de tarda, botifarrada i sarau. Aquesta celebració esdevé una trobada entre veïns i amics de Rajadell i altres municipis del territori.

Dissabte i diumenge de final de maig o començament de juny. Festa dels Avis.

Fotografia del sopar de la Festa dels Avis

Durant tot el cap de setmana se celebren actes destinats i en homenatge a la gent gran del poble. Aquesta festa permet fer realitat el retrobament de tots, per compartir records i experiències.

Hi tenen lloc diversos actes al llarg de tota una setmana com els tallers de manualitats, de gimnàstica, sopar popular, ball i actes culturals (exposicions, etc.), que varien any rere any.

Oficina de Turisme. L'Estació s/n. 08256 Rajadell
Telèfon: 93 836 82 54. Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
Ajuntament de Rajadell. C/ Major, 3. 08256 Rajadell
Telèfon/Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner