ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Turisme i Oci Festes i Tradicions Desembre
Desembre Imprimeix Correu electrònic

13 de desembre. Missa a l’ermita del Forn de Santa Llúcia.

Fotografia de l'ermita del Forn de Santa Llúcia

Situada a la riba esquerra de la riera de Rajadell, a l’ermita del Forn de Santa Llúcia, documentada el segle XIII i antic monestir de l’orde de Sant Agustí, fins al segle XV, se celebra una missa matinal el dia de l’onomàstica de Llúcia, venerada a l’ermita des de molt antic.

Cicle de Nadal, del 21 de desembre al 6 de gener.Actes nadalencs.

Fotografia del nucli dels Molins nevat

La nit de Nadal, després de la missa del gall, Rajadell celebra una torronada amb l’excusa d’endolcir i felicitar les festes a tothom.

El gener, una cavalcada de Reis dibuixa els somriures dels més petits, que són els protagonistes de la festa. En finalitzar el recorregut, els Reis fan entrega dels regals als nens i nenes de totes les cases que ho demanen.

Cal fer esment del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals (Fonollosa), que es celebra durant les festes nadalenques, amb una participació molt activa del poble de Rajadell.

www.minorisa.es/pessebreviventbages

Oficina de Turisme. L'Estació s/n. 08256 Rajadell
Telèfon: 93 836 82 54. Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
Ajuntament de Rajadell. C/ Major, 3. 08256 Rajadell
Telèfon/Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner