ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Turisme i Oci Festes i Tradicions Agost
Agost Imprimeix Correu electrònic

Actuacions d’estiu al Nucli Antic.

Fotografia de l'actuació Foc en Dansa

Actuacions culturals de tot tipus: havaneres, projeccions de pel·lícules, balls, concerts de gran qualitat a plaça de l’Església, teatre, actuacions i jocs infantils, etc.

Una opció ideal per poder gaudir de nits d’estiu a la fresca pels carrerons del Nucli Antic, en un ambient tranquil i acollidor i en un marc arquitectònic gòtic excepcional.

15 d’agost. Festa Major de Sant Amanç a can Viladés.

Fotografia del Joc del Conill Porquí de Sant Amanç

La masia de can Viladés, antiga barriada de Sant Amanç, conserva la tradició de celebrar la seva festa major per la Mare de Déu d’Agost, ja que a l’església de Sant Amanç es venera la Verge.

Aquest dia s’hi apleguen els veïns del poble per jugar el tradicional Joc del Conill Porquí, es reparteix coca i cava, i s’amenitza la tarda amb música.

El Joc del Conill Porquí consisteix a col·locar un conill d’índies al mig d’una mena de roda que conté 12 portes, tapat amb una capsa. La gent fa apostes sobre quin serà el número de porta pel qual entrarà el conill, i per al guanyador sempre hi ha premi, normalment una ampolla de cava.

Oficina de Turisme. L'Estació s/n. 08256 Rajadell
Telèfon: 93 836 82 54. Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
Ajuntament de Rajadell. C/ Major, 3. 08256 Rajadell
Telèfon/Fax: 93 836 80 26. E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . NIF: P0817700H
 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner