ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Notícies Anunci projecte urbanístic.
Anunci projecte urbanístic. Imprimeix Correu electrònic

Per part dels promotors s’ha presentat el projecte-proposta: “Modificació Puntual del POUM i Catàleg de masies i cases rurals de Rajadell susceptibles de recuperació o preservació-incorporació de l’antiga masia de Cal Manel de Rajadell”.

 

El projecte un cop aprovat inicialment per part de l’Ajuntament seguirà el tràmit previst als articles 58, 59, 67, 80, 81, 85, 87, 96, 97 i 101 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya, fins l’aprovació per part de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central.

Qualsevol persona interessada el pot consultar i en el seu cas presentar-hi les al·legacions que consideri oportunes dins dels horaris habituals d’oficina de l’Ajuntament de Rajadell per termini de 30 dies a comptar des del següent a la data del present anunci.

Rajadell, 4 de setembre de 2017

Josep M. Capdevila i Jordana

Secretari

 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner