ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Notícies
Dia 14-12-2017 consulta infermera tancat Imprimeix Correu electrònic

S'informa que el dijous dia 14 de desembre de 2017 no hi haurà consulta de la infermera al consultori de Rajadell. Per qualsevol necessitat caldrà adreçar-se al Cap de Sant Joan de Vilatorrada o bé trucar al telèfon 93 872 67 50.

 
Representació obra de teatre "La Família" Imprimeix Correu electrònic

El grup de teatre de l'ACR informa que després de cancel·lar la representació de la nova obra de teatre "La Família" el passat diumenge, les representacions seran les següents:

-  Dissabte 25 de novembre a les 22:00h a la Sala

-  Diumenge 3 de desembre a les 18:00h a la Sala

Us hi esperem!

 
Canvi hora Doctor i Infermera dia 30 de novembre 2017 Imprimeix Correu electrònic

S'informa que el dia 30 de novembre l'horari de consulta del Doctor i la Infermeria al consultori de Rajadell serà de 12:30h a 13:30h.

 
Curs de manipulació d'aliments Imprimeix Correu electrònic

Des de la Regidoria de Sanitat de Rajadell, us comuniquem que els dies 27 de novembre i el 4 de desembre de 2017 de 16:00h a 21:00h es realitzarà un curs de manipulació d'aliments a Fonollosa. El curs es farà a les instal·lacions de la Llar d'Infants Rexics de Canet de Fals al C/ Pla de la Vila. El curs és per adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació dels aliments i aplicar-los a l'entorn laboral, o bé, per renovar el títol competencial ja obtingut en cursos que els possibles interessats hagin pogut realitzar amb anterioritat.  Per inscripcions o dubtes trucar a l'Ajuntament de Fonollosa 93 836 60 05 o bé al c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Descarregar díptic.

 
Xerrada informativa sobre els drets bàsics del consumidor en productes d'entitats financeres Imprimeix Correu electrònic

El dissabte 2 de desembre a les 11:00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament es realitzarà la xerrada informativa sobre els drets bàsics dels consumidors en productes d'entitats financeres. Tindrem un tècnic especialitzat de l'Agència Catalana del Consum que ens facilitarà les eines necessàries per tal que el consumidor que s'adreci a una entitat financera conegui els seus drets bàsics amb la finalitat d'evitar que aquests siguin vulnerats.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 21
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner