ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Notícies
Serveis mínims a l'Ajuntament Imprimeix Correu electrònic

S'informa que demà dimarts dia 3 d'octubre de 2017 només hi haurà serveis mínims de 9:00 a 12:00 hores a les Oficines de l'Ajuntament.

 
XLV Jornades Internacionals Folklòriques Imprimeix Correu electrònic

Diumenge 17 de setembre a les 19:00h a la Plaça de l'Església tenim les XLV Jornades Internacionals Folklòriques. Enguany podrem gaudir del grup Ballet folklórico Mi Linda Costa Rica acompanyats com cada any del Grup de Dansa de Cor de Catalunya. Us hi esperem!

 
Consultori de Rajadell- no consulta de la infermera Imprimeix Correu electrònic

S'informa que el dijous 3 d'octubre de 2017 no hi haurà consulta de la infermera al consultori de Rajadell. Per qualsevol necessitat caldrà adreçar-se al Cap de Sant Joan de Vilatorrada o bé trucar al telèfon 93 872 67 50.

 
Anunci projecte urbanístic. Imprimeix Correu electrònic

Per part dels promotors s’ha presentat el projecte-proposta: “Modificació Puntual del POUM i Catàleg de masies i cases rurals de Rajadell susceptibles de recuperació o preservació-incorporació de l’antiga masia de Cal Manel de Rajadell”.

Llegiu-ne més...
 
Classes d'anglès per adults Imprimeix Correu electrònic
L'Ajuntament de Rajadell juntament amb l'acadèmia Friends de Manresa organitza classes d'anglès per adults amb activitats d'speaking (conversa), jocs, debats i presentacions en anglès. L'horari que es proposa és dimecres de 20:15 a 21:15h o bé els divendres de 19:00 a 20:00h. Les classes tindran lloc a la Sala Annexe a la Biblioteca (Nucli dels Molins) i el preu és de 18€/mes. Qui estigui interessat cal que truqui a l'Ajuntament comunicant la seva preferència d'horari. Veure full d'inscripció Rajadell. Veure cartell informatiu.

Aquesta activitat es fa també conjuntament amb els municipis d'Aguilar de Segarra i Fonollosa. Si per temes d'horaris va millor anar a fer les classes a un altre municipi caldrà trucar directament a l'Ajuntament corresponent.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 20
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner