ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici
Mou-te amb el reciclatge Imprimeix Correu electrònic

Des de la Mancomunitat Intermunicipal s'està fent un replantejament econòmic i de model de recollida de residus amb l'objectiu d'estalviar costos i poder destinar els recursos a les principals actuacions que ens han de garantir una millora ambiental i econòmica.

Una de les nostres és reduir la quantitat de deixalles que actualment es llencen als contenidors de rebuig (contenidors verds) les quals la majoria poden ser reciclades als seus contenidors corresponents (envasos, paper i cartró, vidre i orgànica). Veure la situació de les 8 àrees completes de recollida selectiva.

Per altre banda a partir del 2013, la Mancomunitat de Residus, hem d'assumir la recollida de les restes orgàniques de menjar als municipis que en formen part i per tant hem assumit un nou repte: aconseguir gestionar els residus dels municipis de la mancomunitat d'una altra manera, d'una manera més racional, més efectiva i més econòmica.

Substituïm els contenidors marrons per compostadors. FEM COMPOSTATGE COMUNITARI

 

DEIXALLERIA MÒBIL

La deixalleria mòbil és un furgó que recorre els pobles amb l'objectiu d'apropar el servei a tots els ciutadans de la comarca. S' Hi poden portar residus de mida petita que no es poden llençar ni als contenidors de recollida selectiva ni al d'escombraries, com ara: piles, fluorescents, bombetes, radiografies, tóners, olis vegetals, olis minerals, càpsules de cafès, roba, pintures i vernissos, coles i dissolvents, àcids i bases, bateries, cables, ferralla, petits electrodomèstics, esprais, CD/DVD.

Més informació de la deixalleria mòbil

 

NOU SERVEI DEL CONSORCI DEL BAGES PER LA GESTIÓ DE RESIDUS.

El consorci del Bages per la gestió de Residus ofereix un nou servei a la ciutadania. La recollida de les càpsules de cafè, la venda de sacs de compost de petit format i un web per intercanviar objectes usats són les principals novetats per a aquest 2013. Veure informació

 

DEIXALLERIES DEL BAGES

Calendari de les deixalleries del Bages


 

 

  
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner