ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici
Convocatòria de contractació de personal laboral temporal Imprimeix Correu electrònic

S'informa que per resolució d'Alcaldia de data 22 de març de 2017 i dins el marc del Programa Complementari de Foment de l'Ocupació s'obre convocatòria pública per la contractació de dues persones per realitzar feines diverses de manteniment d'instal·lacions municipals. neteja viària, manteniment de camins, ect. Veure anunci.

 
Preservació de la fauna Imprimeix Correu electrònic

S'adjunta l'informatiu rebut dels Agents Rurals sobre la Preservació de la fauna que habita en edificis. Veure informatiu.

 
carrerer i nomenclàtor del municipi de Rajadell (Bages) Imprimeix Correu electrònic

El Ple de l'Ajuntament de Rajadell reunit el dia 2 de maig de 2016 va aprovar per majoria absoluta (unanimitat el Consistori) i definitivament la modificació núm. 1 del carrerer i nomenclàtor del municipi de Rajadell (Bages). El contingut de la modificació consta publicada en el Butlletí  Oficial de la Província el passat 11 d'abril de 2016. Veure anunci.

 
Festa de portes obertes- Llar d'infants Rexics Imprimeix Correu electrònic

El proper dia 23 d'abril a partir de les 11 del matí hi haurà la festa de portes obertes de la Llar d'Infants Rexics. Es realitzaran diferents activitats: projecció d'imatges del dia a dia, propostes a l'espai exterior i exposició de les creacions dels infants inspirada en Ramón Casas. A mig matí hi haurà esmorzar per a tothom. Us hi esperem! . Veure cartell.

 
Anunci: Projecte Urbanístic i d'Activitats: 03022017/82 Imprimeix Correu electrònic

Per part de la propietat de la masia Parcerisas de Rajadell s’ha presentat al Registre General de l’Ajuntament de Rajadell un projecte tècnic d’Activitats a la masia Parcerisas: “Instal·lació i adequació d’un espai per celebracions particulars a la  masia “Cal Parcerisas” de Rajadell. Veure anunci.

 
Inventari Béns de Titularitat Municipal Imprimeix Correu electrònic

El Ple de l'Ajuntament reunit el dia 27-02-2017 va aprovar el Projecte Actualitat 2016 d'Inventari del Patrimoni de béns de l'Ajuntament de Rajadell. El projecte està conformat pel conjunt de béns de titularitat municipal o sobre els quals ostenta algun tipus de dret: béns immobles, béns de Caràcter històric Artístic i béns mobles. El projecte es podrà consultar físicament a les oficines municipals i a la nostra web. Per consultar l'Inventari, veure aquest enllaç: Accés Públic Inventari Patrimonial Ajuntament de Rajadell.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner