ja_mageia

Visites guiades
Des de l'Ajuntament de Rajadell oferim la possibilitat als nostres visitants de redescobrir una vila amb uns encants propis de l'época medieval. A la visita podem veure els diferents indrets medievals del poble: places, racons, pinacoteca museu, església i el seu castell, que s'enlaira al bell mig de la vila.
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Inici Ajuntament Salutació de l'alcalde
Salutació de l'alcalde Imprimeix Correu electrònic
Fotografies: vista del Nucli Antic de Rajadell, saló de plens de l'ajuntament

Em plau donar-vos la més cordial benvinguda a la pàgina web del municipi de Rajadell.

Aquest portal, construït d’una manera pràctica i accessible per a tothom, esdevé una finestra oberta al món, amb la finalitat d’apropar als usuaris que hi entreu tot tipus d’informació referent al nostre poble.

Des dels recursos d’interès turístic fins als diversos serveis que ofereix l’Ajuntament, queden reflectits en aquesta voluntat d’oferir una nova eina l’abast de tots. Amb el desig de fer-la útil i eficaç, us convidem que hi feu els suggeriments i aportacions que cregueu adients.

Esperem que aquesta nova pàgina web serveixi per enfortir el lligam amb els ciutadans i per apropar a tothom la cultura, la convivència, les tradicions i la manera de fer poble del municipi de Rajadell.

Joan Costa i Plans, Alcalde de Rajadell

 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
¿Es bo el turisme per Rajadell?
 
Bàner
Bàner